Αρχική σελίδα
English

Ιστορικό της εταιρίαςMailing list
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ
ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ


 

     Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑ ΜΑΝΤΣΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ 1993 KAI ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ .Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ.
    Στα καταστηματα μπορειτε να βρειτε μερικες από τις κορυφαιες εταιριες στον χωρο του ski/snb και εξοπλισμο βουνου .
    ΠΡΟΙΟΝΤΑ SALOMON ATOMIC ROSSIGNOL HEAD K2 NITRO SPYDER ZIENER KAI ΦΥΣΙΚΑ ANZI BESSON στην οποια είναι και αποκλειστικος αντιπρωσοπος για την ελλαδα , περιμενουν να ικανοποιησουν τις αναγκες και του πιο απαιτιτικου πελατη .
    Η γραμμή της ANZI BESSON είχε και έχει σαν στόχο την αλλαγή στον τρόπο που ντύνονται οι σκιέρ , μέσα από την επιλογή εξειδικευμένων υλικών και υφασμάτων. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα για την ιταλική εταιρία που κατάφερε χρησιμοποιώντας ΄΄avanguarde'' υλικά και υφάσματα να αναδείξει την ιδιαίτερη ικανότητα της στο να συνδυάσει την αποκλειστική σχεδίαση με εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες και την πρακτικά απόλυτη ποιότητα .Σήμερα είναι επίσημος προμηθευτής των μεγαλύτερων εθνικών ομάδων σκι , της Αυστρίας και της Γαλλίας καθώς και της Βουλγαρίας , της Ρωσίας και της Ελλάδας τα τελευταία δυο χρόνια .
    Συνεχίζοντας λοιπόν την γραμμή παραγωγής της η ANZI BESSON σχεδιάζει πλέον ρούχα για εθνικές ομάδες , για μεγάλες σχολές σκι και μεταφέρει τις ειδικές ανάγκες αυτών των ομάδων και στην γραμμή παραγωγής που απευθύνετε σε όλους τους σκιέρ μικρούς και μεγάλους καλύπτοντας και τους πιο απαιτητικούς , καθώς όλα της τα υλικά είναι προϊόντα υψηλής τεχνολογίας . μεμβράνες όπως το GORE-TEX η WINDSTOPER καθώς και πατενταρισμένες δικές της μεμβράνες όπως η HITEX 20000 και το TWINTEX είναι τα υλικά που έχουν κάνει τα ρούχα της ANZI BESSON από τα πλέον καταξιωμένα στο χώρο του σκι .
    Έτσι λοιπόν και η εταιρία του Κοσμά Μαντσιου θέλοντας να είναι πάντα στην πρώτη γραμμή φρόντισε για την αποκλειστική συνεργασία της με την anzi besson ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ στους πελάτες της καλύπτοντας και τον πιο απαιτητικό . Η ANZI BESSON έχει ρούχα για μικρούς σκιέρ-αθλητές ρούχα για το βουνό και την πόλη για άνδρες και γυναίκες.
    Θέλοντας λοιπόν να καλύψει ακόμα καλύτερα της ανάγκες των πελατών του εκτός από το είδη υπάρχον κατάστημα μετά την Νάουσα στο 1ο χλμ προς το Χ.Κ.3-5 Πηγάδια λειτουργεί ηδη και το δεύτερο κατάστημα στην Βέροια στον δρόμο προς το χ/κ Σελίου απέναντι από το κτίριο της πυροσβεστικής σε ένα χωρο που θα σας αφήσει ευχάριστα έκπληκτους .
    Στο χώρο του Χ/Κ στα 3-5 πηγάδια θα βρείτε το κατάστημα των ενοικιάσεων με τον πιο συνχρονο εξοπλισμό . Επίσης θα βρείτε το πρώτο και πλέον ολοκληρωνεμενο σκι τεστ στην Ελλάδα ,με τις πλέον γνωστές εταιρίες και μοντέλα σκι .έτσι πριν αγοράσεις μπορείς να δοκιμασεις αυτό που θέλεις κάτω από την προσωπική καθοδήγηση του Κοσμά ,ενός εξαιρετικού σκιέρ , αλλά και τις υπόλοιπης ομάδας που με την άρτια κατάρτιση σε τεχνικά θέματα και στα υλικά θα σας βοηθήσουν να βρείτε το σκι που σας ταιριάζει .
    Όλα τα καταστήματα παρέχουν επίσης ολοκληρωμένα πακέτα σε οργανωμένα group (σχολεία ,φοιτητές , ακαδημίες σκι, τουριστικά γραφεία, εταιρίες )

Τηλ επικ . Νάουσα 2332024414 // Βέροια 23310 75060 // χ/κ 3-5 πηγάδια 23320 44999

 

 

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ANZI BESSON


 

Το 1976 ο Stefano Anzi και ο Juliano Besson δυο από τους πιο σημαντικούς σκιέρ κατάβασης της θρυλικής ‘ μπλε χιονοστιβάδας ' , ύστερα από την πρόκληση με τους Franz klammer και Ronald Colombin και την δεύτερη θέση τους στον μεταξύ τους αγώνα στο Kitzbouhell , ΄΄κρέμασαν τα πέδιλα τους για να αντιμετωπίσουν μια άλλη ακόμα πιο σημαντική πρόκληση : να ντύσουν αυτούς που αγαπούν το σκι .

Η γραμμή της ANZI BESSON είχε και έχει σαν στόχο την αλλαγή στον τρόπο που ντύνονται οι σκιέρ , μέσα από την επιλογή εξειδικευμένων υλικών και υφασμάτων.

Χάρη στην εμπειρία τους έγιναν ηγέτες στον τομέα τους μέσα σ' ένα χρόνο , και σήμερα είναι επίσημοι προμηθευτές των μεγαλύτερων εθνικών ομάδων σκι , της Αυστρίας και της Γαλλίας καθώς και πολλών άλλων μεταξύ αυτών και της Ελλάδας πλέον.

Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα για την ιταλική εταιρία που κατάφερε χρησιμοποιώντας ΄΄avanguarde'' υλικά και υφάσματα να αναδείξει την ιδιαίτερη ικανότητα της στο να συνδυάσει την αποκλειστική σχεδίαση με εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες και την πρακτικά απόλυτη ποιότητα .

Έτσι πλέον σήμερα τα προϊόντα της ANZI BESSON δεν απευθύνονται μόνο στους σκιέρ .

Έτσι ο πρώην πρωταθλητής σκι της εθνικής Ιταλίας GULIANO BESSON εξαγόρασε πίσω τα δικαιώματα εκμεταυλεσης που είχε παραχωρήσει στη ‘'FORMULA SPORT GROUP ‘' και ξεκίνησε να επεκτείνει και να διαφοροποιεί την τις δραστηριότητες της εταιρείας . Δημιούργησε την BESSON GROUP και επέκτεινε την γνώση της εταιρία από χειμερινά σπορ στον κόσμο του τουρισμού και της υγιεινής ζωής με την δημιουργία ξενοδοχείων και spa σε διάφορες περιοχές , Sauze d'Oulx , Centro Benessere Besson spa , καθώς και την Linea Benessere Besson που ασχολείται με την παραγωγή καλλυντικών από φυσικά προϊόντα που περιέχουν εκχυλίσματα από βότανα , λουλούδια και φρούτα των βουνών.

 

ANZI BESSON
SALOMON
SPYDER
ATOMIC
ROSSIGNOL
K2
HEAD
ZIENER
VOLLAND
MARKER
DALBELO
ARNETTE
UVEX
OLANG
XCODE
CROSS
MICO
TORUS web site